Hoe speel je Zelda op pc 2024: Zelda voor pc (2024)

The Legend of Zelda: Tranen van het koninkrijk, over de hele wereld bekend als Zelda TOTK, is een actie-avonturenspel ontwikkeld door Nintendo en uiteraard voor Nintendo. Veel gebruikers, vooral zoals wij, denken echter dat Nintendo het geld niet waard is. Evenzo, als je hetzelfde denkt en Zeda Tears of The Kingdom op je pc wilt spelen, ben je hier aan het juiste adres.

In deze gids laten we je enkele methoden zien die je kunt gebruiken om Zelda TOTK eenvoudig op je pc te spelen. Voordat u begint, zullen we ook enkele van de juridische complicaties die daarmee gepaard gaan, samen met de risico's, doornemen. Dat gezegd hebbende, laten we aan de slag gaan.

Hoe speel je Zelda op pc 2024: Zelda voor pc (1)

Kan ik Zelda Tears Of The Kingdom op pc spelen?

Hoewel er door Nintendo geen officiële methode is aangegeven om je Zelda: Tears of The Kingdom op pc te laten spelen, zijn er zeker enkele onofficiële methoden waarmee gebruikers de game op een Windows-pc kunnen spelen.

Deze onofficiële methoden kunnen echter soms behoorlijk riskant zijn. De websites die de ROM van het spel hosten, worden niet vertrouwd. Bovendien, als je toevallig een vertrouwde website vindt die de nieuwste Nintendo-spellen gratis aanbiedt, is de kans groot dat de website binnenkort door je internetprovider wordt geblokkeerd, en dan zul je een VPN moeten gebruiken om bronnen te downloaden.

Toch kun je Zelda Tears of The Kingdom zeker spelen op PC en zelfs met 60FPS op Full HD resolutie. Met dank aan een Redditor hebben we zelfs een YouTube-video waarin hij Zelda TOTK op 60FPS op zijn pc speelt. Hier is de video:

Hoe speel je Zelda op pc: Tears of The Kingdom 2024

Vanaf nu hebben we ontdekt dat er twee manieren zijn om Zelda: Tears of The Kingdom op pc te spelen. Maar voordat u met een van de stappen begint, is het belangrijk dat u Zelda: Tears of the Kingdom NSP ROM vooraf op uw pc downloadt. Dit zorgt ervoor dat je snel het verpakte spel kunt laden en kunt beginnen met spelen.

Voordat je begint, is het ook erg belangrijk om te onthouden dat het downloaden, uitpakken en gebruiken van Nintendo-ROM's, in de volksmond bekend als NSP-ROM's, illegaal is omdat Nintendo ze niet voor pc maakt.

Bovendien, als je besloten hebt om Zelda TOTK op pc te spelen, zul je een betrouwbare en vertrouwde bron moeten vinden om de NSP te downloaden, omdat de meeste tegenwoordig virussen en malware delen die je pc kunnen beschadigen.

Wij onderschrijven of promoten dergelijke websites niet; alles wat u doet, is op eigen risico. Als u zich goed bewust bent van deze risico's, kunt u Zelda TOTK op uw pc gaan spelen door deze handleiding te volgen.

Methode 1: Een Nintendo-emulator van derden gebruiken

Het gebruik van een Nintendo-emulator van derden om Nintendo-spellen op de pc te spelen is een bekende en geteste methode die werkt en waarmee gebruikers Nintendo-spellen zoals de Zelda TOTK op hun pc kunnen spelen. Als gebruiker hoeft u alleen maar de applicatie te downloaden en te installeren en Zelda TOTK te downloaden om het proces te starten. Als u niet goed thuis bent in het hele proces, volgen hier de stappen die u moet volgen:

  1. Open uw browser en ga naar de officiële website van Yuzu Emulator.Hier is de linkvoor het gemak.
  2. Klik op deDownloadenknop.Hoe speel je Zelda op pc 2024: Zelda voor pc (2)
  3. Na het downloaden opent u de map Downloads op uw pc en dubbelklikt u om het installatieproces te starten.
  4. Als u nog nooit eerder gamesoftware hebt gebruikt, wordt u, afhankelijk van uw pc-configuratie, gevraagd om Visual C++ Redistributable te downloaden.
  5. Open nu Yuzu en laad de Zelda TOTK-spelbestanden.
  6. Klik op Spelen.

Je spel wordt nu geopend en begint te spelen. Ga verder met de noodzakelijke stappen zoals aangegeven door de instructies op het scherm en je zult snel in het spel terechtkomen.

Methode 2: Gebruik Ryujinx om Zelda TOTK op pc te spelen

Ryunjinx is ook een uitstekende Nintendo-emulator die feilloos werkt op een Windows-pc. Verder moet je er rekening mee houden dat als je Zelda TOTK in een zeer hoge resolutie en met hoge framesnelheden wilt draaien, zoals minimaal 60 FPS, je deze emulator moet gebruiken.

Een ander ding om op te merken is dat als je niet over een pc beschikt die sterk (krachtig) genoeg is, je genoegen moet nemen met de Yuzui-emulator, omdat de Ryujinx-emulator behoorlijk hongerig is naar hulpbronnen. Als u klaar bent voor het proces, volgen hier de stappen om het te gebruiken:

  1. Open Google Chrome of een andere browser en ga naar de ambtenaarwebsite van Ryujinx.
  2. Klik opramen.
  3. Zodra u klikt, begint het downloaden.Hoe speel je Zelda op pc 2024: Zelda voor pc (3)
  4. Na het downloaden opent u uw map Downloads.
  5. Het gedownloade bestand bevindt zich in een zip-map. Pak het uit met behulp vanWinRAR voor Windows.
  6. Eenmaal uitgepakt, begint u met het installatieproces.
  7. Blijf de instructies op het scherm volgen totdat de installatie is voltooid.
  8. Open Ryujinx en klik op Bestand en klik op Uitgepakte games laden.
  9. Voeg nu vanuit je downloadmap Zelda: Tears of the Kingdom eraan toe.

Eenmaal klaar, laadt Ryujinx de uitgepakte games en zorgt ervoor dat de omgeving klaar is om te spelen. Blijf de instructies op het scherm volgen totdat je in het startscherm van de game bent.

Komt Zelda TOTK uit voor pc?

Zoals bij elke andere Nintendo-titel worden er geen games voor een ander platform uitgebracht. Nintendo-spellen zijn altijd exclusief voor Nintendo-consoles, waaronder Switch-, DS- en Wii-consoles. Er veranderde echter nogal wat toen Animal Crossings werd uitgebracht.

Voor het eerst werd de game beschikbaar gemaakt voor iOS en Android. Maar zelfs toen werd de game niet uitgebracht voor Windows- of Mac-apparaten. Dit betekent dat Nintendo strikt tegen de ontwikkeling van pc-games is.

Dit komt vooral omdat pc-gamers dol zijn op het modden van de games en dit veroorzaakt veel verlies voor de ontwikkelaars. Met mods kunnen gamers geld, skins en andere voordelen krijgen waarvoor je anders geld aan Nintendo zou moeten betalen. Als gevolg hiervan is de kans vrijwel nul dat The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom ooit voor pc zal verschijnen.

Het komt neer op

Nou, dat is alles wat we hier hebben over hoe je Zelda Tears of the Kingdom op je Windows-pc kunt spelen. We hopen dat deze gids u heeft geholpen. Als u nog steeds twijfels of vragen heeft, kunt u hieronder reageren.

iTechHacks promoot of onderschrijft geen enkele activiteit waarbij Nintendo NSP-ROM's worden gedownload en gedeeld. Deze zijn illegaal en kunnen de ontwikkeling van games en de economie van de game-ontwikkelaar schaden, waardoor de gameproductie volledig wordt stopgezet. In sommige landen is het doen van dit soort dingen een strafbaar feit.

LEES OOK:

  • Hoe speel je Legend of Zelda Breath of the Wild op pc?
  • Nintendo 3D's op tv weergeven
  • Hoe Popla Foothills Skyview Tower te activeren
  • Hoe te downloaden Speel Yuzu Nintendo Emulator op pc
  • Hoe te repareren Elden Ring start niet of laadt niet
  • Kohl's creditcardaanmelding activeren: stappen om Kohl's kaartbetaling uit te voeren
Hoe speel je Zelda op pc 2024: Zelda voor pc (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 6703

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.