Cum să joci Zelda pe PC 2024: Zelda pentru PC (2024)

Legenda lui Zelda: Tears of The Kingdom, cunoscut în întreaga lume ca Zelda TOTK, este un joc de acțiune-aventura dezvoltat de Nintendo și evident pentru Nintendo. Cu toate acestea, mulți utilizatori, mai ales ca noi, cred că Nintendo nu merită banii. La fel, dacă gândești la fel și vrei să joci Zeda Tears of The Kingdom pe computer, ești în locul potrivit.

În acest ghid, vă vom arăta câteva metode pe care le puteți utiliza pentru a juca cu ușurință Zelda TOTK pe computer. De asem*nea, vom trece prin unele dintre complicațiile legale care sunt asociate, împreună cu riscurile, înainte de a începe. Acestea fiind spuse, să începem.

Cum să joci Zelda pe PC 2024: Zelda pentru PC (1)

Pot juca Zelda Tears Of The Kingdom pe PC?

Deși nu există o metodă oficială declarată de Nintendo care să vă permită să jucați Zelda: Tears of The Kingdom pe PC, există cu siguranță câteva metode neoficiale care permit utilizatorilor să joace jocul pe un PC cu Windows.

Cu toate acestea, aceste metode neoficiale pot fi destul de riscante uneori. Site-urile web care găzduiesc ROM-ul jocului nu sunt de încredere. Mai mult decât atât, dacă se întâmplă să găsiți un site web de încredere care oferă cele mai recente jocuri Nintendo gratuit, sunt șanse ca acel site să fie blocat în curând de ISP-ul dvs. și atunci va trebui să utilizați un VPN pentru a descărca resurse.

Cu toate acestea, puteți juca cu siguranță Zelda Tears of The Kingdom pe PC și chiar și cu 60FPS la rezoluție Full HD. Prin amabilitatea unui Redditor, avem chiar și un videoclip YouTube în care joacă Zelda TOTK la 60FPS pe computerul său. Iată videoclipul:

Cum să joci Zelda pe PC: Tears of The Kingdom 2024

De acum, am descoperit că există două moduri de a juca Zelda: Tears of The Kingdom pe PC. Dar înainte de a începe cu oricare dintre pași, este important să descărcați în prealabil Zelda: Tears of the Kingdom NSP ROM pe computer. Acest lucru vă va asigura că puteți să încărcați rapid jocul împachetat și să începeți să jucați.

De asem*nea, înainte de a începe, este foarte important să rețineți că descărcarea, extragerea și utilizarea ROM-urilor Nintendo, cunoscute în mod popular sub numele de ROM-uri NSP, sunt ilegale, deoarece Nintendo nu le face pentru PC.

Mai mult, dacă te-ai hotărât să joci Zelda TOTK pe PC, va trebui să găsești o sursă de încredere și de încredere pentru a-și descărca NSP-ul, deoarece majoritatea dintre aceștia în prezent partajează viruși și programe malware care îți pot deteriora computerul.

Nu susținem și nu promovăm niciun astfel de site web; tot ceea ce faci va fi pe propriul tău risc. Dacă știți bine aceste riscuri, puteți începe să jucați Zelda TOTK pe computer, urmând acest ghid.

Metoda 1: Utilizarea unui emulator Nintendo terță parte

Utilizarea unui emulator Nintendo terță parte pentru a juca jocuri Nintendo pe PC este o metodă cunoscută și testată care funcționează și permite utilizatorilor să joace jocuri Nintendo precum Zelda TOTK pe computerul lor. Ca utilizator, trebuie doar să descărcați și să instalați aplicația și să descărcați Zelda TOTK pentru a începe procesul. Dacă nu sunteți bine versat în întregul proces, iată pașii pe care trebuie să îi urmați:

  1. Deschideți browserul și mergeți la site-ul oficial al Yuzu Emulator.Iată linkulpentru confort.
  2. Faceți clic peDescarcabuton.Cum să joci Zelda pe PC 2024: Zelda pentru PC (2)
  3. Odată descărcat, deschideți folderul Descărcări de pe computer și faceți dublu clic pentru a începe procesul de instalare.
  4. În funcție de configurațiile computerului dvs., dacă nu ați folosit niciun software de jocuri înainte, acesta vă va solicita să descărcați Visual C++ Redistributable.
  5. Acum, deschideți Yuzu și încărcați fișierele jocului Zelda TOTK.
  6. Faceți clic pe Play.

Jocul tău se va deschide acum și va începe să ruleze. Continuați cu pașii necesari conform instrucțiunilor de pe ecran și veți intra în curând în joc.

Metoda 2: Folosiți Ryujinx pentru a juca Zelda TOTK pe PC

Ryunjinx este, de asem*nea, un excelent emulator Nintendo, care funcționează impecabil pe un PC Windows. Mai mult, ar trebui să rețineți că, dacă doriți să rulați Zelda TOTK la rezoluție foarte mare și la rate de cadre ridicate, cum ar fi cel puțin 60 FPS, trebuie să utilizați acest emulator.

Un alt lucru de remarcat este că, dacă nu aveți un PC suficient de puternic (puternic), ar trebui să vă rezolvați cu emulatorul Yuzui, deoarece emulatorul Ryujinx este destul de amanat de resurse. Acum, dacă sunteți pregătit pentru proces, iată pașii pentru a-l folosi:

  1. Deschideți Google Chrome sau orice alt browser și accesați pagina oficialăsite-ul web al lui Ryujinx.
  2. Click peWindows.
  3. De îndată ce faceți clic, descărcarea va începe.Cum să joci Zelda pe PC 2024: Zelda pentru PC (3)
  4. Odată descărcat, deschideți folderul Descărcări.
  5. Fișierul descărcat se află într-un folder Zip. Extrageți-l folosindWinRAR pentru Windows.
  6. Odată extras, începeți procesul de instalare.
  7. Continuați să urmați instrucțiunile de pe ecran până la finalizarea instalării.
  8. Deschideți Ryujinx și faceți clic pe File și faceți clic pe Load Unpacked Games.
  9. Acum, din folderul de descărcări, adăugați Zelda: Tears of the Kingdom.

Odată terminat, Ryujinx încarcă jocurile despachetate și pregătește mediul pentru ca tu să îl joci. Continuați să urmați instrucțiunile de pe ecran până când vă aflați în ecranul de start al jocului.

Va lansa Zelda TOTK pentru PC?

Ca și în cazul oricărui alt titlu Nintendo, jocurile nu sunt lansate pentru nicio altă platformă. Jocurile Nintendo sunt întotdeauna exclusive pentru consolele Nintendo care includ console Switch, DS și Wii. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat destul de mult când Animal Crossings a fost lansat.

Pentru prima dată, jocul a fost disponibil pentru iOS și Android. Cu toate acestea, chiar și atunci, jocul nu a fost lansat pentru dispozitive Windows sau Mac. Aceasta înseamnă că Nintendo este strict împotriva dezvoltării jocurilor pentru PC.

Acest lucru se datorează în principal pentru că jucătorii de pe computer sunt pasionați de modificarea jocurilor și acest lucru provoacă multe pierderi pentru dezvoltatori. Cu mod-uri, jucătorii pot obține bani, skin-uri și alte beneficii care altfel ar necesita să plătiți bani către Nintendo. Ca rezultat, cu aceasta, șansele sunt aproape de zero ca The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom să fie lansat vreodată pentru PC.

Concluzia

Ei bine, asta este tot ce avem aici despre cum poți juca Zelda Tears of the Kingdom pe computerul tău Windows. Sperăm că acest ghid te-a ajutat. Dacă mai aveți îndoieli sau întrebări, asigurați-vă că comentați mai jos.

iTechHacks nu promovează și nu aprobă nicio activitate care implică descărcarea și partajarea ROM-urilor Nintendo NSP. Acestea sunt ilegale și pot dăuna dezvoltării jocului, precum și economiei dezvoltatorului de jocuri, ceea ce duce la oprirea completă a producției de jocuri. În unele țări, a face astfel de lucruri este o infracțiune legală.

CITEȘTE ȘI:

  • Cum să joci Legend of Zelda Breath of the Wild pe PC
  • Cum să afișați Nintendo 3D la televizor
  • Cum să activați Popla Foothills Skyview Tower
  • Cum să descărcați Play Yuzu Nintendo Emulator pe computer
  • Cum să remediați Elden Ring nu se lansează sau nu se încarcă
  • Activați autentificarea cu cardul de credit Kohl: pași pentru a efectua plata cu cardul Kohl
Cum să joci Zelda pe PC 2024: Zelda pentru PC (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated:

Views: 6671

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.