Як грати в Zelda на ПК 2024: Zelda для ПК (2024)

Легенда про Зельду: Сльози Королівства, відома в усьому світі як Zelda TOTK, — це пригодницька гра, розроблена компанією Nintendo і, очевидно, для Nintendo. Однак багато користувачів, особливо такі як ми, вважають, що Nintendo не варта цих грошей. Так само, якщо ви думаєте так само і хочете зіграти в Zeda Tears of The Kingdom на своєму комп’ютері, ви в потрібному місці.

У цьому посібнику ми покажемо вам деякі методи, якими ви можете легко скористатися для гри в Zelda TOTK на своєму ПК. Перш ніж ви почнете, ми також розглянемо деякі пов’язані з цим юридичні ускладнення та ризики. З огляду на це, давайте почнемо.

Як грати в Zelda на ПК 2024: Zelda для ПК (1)

Чи можу я зіграти в Zelda Tears Of the Kingdom на ПК?

Незважаючи на те, що Nintendo не задекларувала жодного офіційного методу, який би дозволяв вам грати в Zelda: Tears of The Kingdom на ПК, безперечно є кілька неофіційних методів, які дозволяють користувачам грати в гру на ПК з Windows.

Однак ці неофіційні методи іноді можуть бути досить ризикованими. Веб-сайтам, на яких розміщено ПЗУ гри, не можна довіряти. Крім того, якщо ви знайдете надійний веб-сайт, який безкоштовно роздає найновіші ігри Nintendo, швидше за все, ваш провайдер незабаром заблокує цей веб-сайт, і тоді вам доведеться використовувати VPN для завантаження ресурсів.

Тим не менш, ви точно можете грати в Zelda Tears of The Kingdom на ПК і навіть з 60 кадрами в секунду в роздільній здатності Full HD. Надано Redditor, у нас навіть є відео на YouTube, де він грає в Zelda TOTK зі швидкістю 60 FPS на своєму ПК. Ось відео:

Як грати в Zelda на ПК: Tears of the Kingdom 2024

На даний момент ми виявили, що є два способи грати в Zelda: Tears of The Kingdom на ПК. Але перш ніж розпочати будь-який із кроків, важливо заздалегідь завантажити Zelda: Tears of the Kingdom NSP ROM на свій ПК. Це гарантує, що ви зможете швидко завантажити упаковану гру та почати грати.

Крім того, перш ніж почати, дуже важливо пам’ятати, що завантаження, розпакування та використання ПЗУ Nintendo, широко відомих як ПЗУ NSP, є незаконними, оскільки Nintendo не створює їх для ПК.

Крім того, якщо ви вирішили грати в Zelda TOTK на ПК, вам доведеться знайти надійне та перевірене джерело, щоб завантажити його NSP, оскільки більшість із них сьогодні поширюють віруси та шкідливі програми, які можуть пошкодити ваш ПК.

Ми не підтримуємо та не просуваємо будь-який такий веб-сайт; все, що ви робите, буде на ваш власний ризик. Якщо ви добре знаєте про ці ризики, ви можете почати грати в Zelda TOTK на своєму ПК, дотримуючись цього посібника.

Спосіб 1. Використання стороннього емулятора Nintendo

Використання стороннього емулятора Nintendo для гри в ігри Nintendo на ПК є відомим і перевіреним методом, який працює та дозволяє користувачам грати в ігри Nintendo, такі як Zelda TOTK, на своєму ПК. Як користувач, ви просто повинні завантажити та встановити програму та завантажити Zelda TOTK, щоб розпочати процес. Якщо ви не добре розбираєтесь у всьому процесі, ось кроки, які вам потрібно виконати:

  1. Відкрийте браузер і перейдіть на офіційний сайт Yuzu Emulator.Ось посиланнядля зручності.
  2. Натисніть наЗавантажитикнопку.Як грати в Zelda на ПК 2024: Zelda для ПК (2)
  3. Після завантаження відкрийте папку «Завантаження» на комп’ютері та двічі клацніть, щоб почати процес встановлення.
  4. Залежно від конфігурації комп’ютера, якщо ви раніше не користувалися жодним ігровим програмним забезпеченням, вам буде запропоновано завантажити Visual C++ Redistributable.
  5. Тепер відкрийте Yuzu та завантажте файли гри Zelda TOTK.
  6. Натисніть «Відтворити».

Ваша гра відкриється та почне працювати. Виконайте необхідні кроки згідно з інструкціями на екрані, і незабаром ви потрапите в гру.

Спосіб 2. Використовуйте Ryujinx для гри в Zelda TOTK на ПК

Ryunjinx також є чудовим емулятором Nintendo, який бездоганно працює на ПК з Windows. Крім того, слід пам’ятати, що якщо ви бажаєте запустити Zelda TOTK у дуже високій роздільній здатності та з високою частотою кадрів, як-от принаймні 60 FPS, вам потрібно використовувати цей емулятор.

Інша річ, на яку слід звернути увагу: якщо у вас недостатньо міцний (потужний) ПК, вам слід зупинитися на емуляторі Yuzui, оскільки емулятор Ryujinx дуже потребує ресурсів. Тепер, якщо ви готові до процесу, ось кроки для його використання:

  1. Відкрийте Google Chrome або будь-який інший браузер і перейдіть на офіційнийвеб-сайт Ryujinx.
  2. Натисніть навікна.
  3. Як тільки ви натиснете, почнеться завантаження.Як грати в Zelda на ПК 2024: Zelda для ПК (3)
  4. Після завантаження відкрийте папку завантажень.
  5. Завантажений файл знаходиться в папці Zip. Роздобудьте його за допомогоюWinRAR для Windows.
  6. Після розпакування почніть процес встановлення.
  7. Продовжуйте виконувати вказівки на екрані, доки інсталяція не завершиться.
  8. Відкрийте Ryujinx, натисніть «Файл» і натисніть «Завантажити розпаковані ігри».
  9. Тепер із папки завантажень додайте до неї Zelda: Tears of the Kingdom.

Після завершення Ryujinx завантажує розпаковані ігри та готує середовище для гри. Дотримуйтеся вказівок на екрані, доки не опинитеся на головному екрані гри.

Чи вийде Zelda TOTK для ПК?

Як і будь-яка інша назва Nintendo, ігри не випускаються для жодної іншої платформи. Ігри Nintendo завжди є ексклюзивними для консолей Nintendo, включаючи консолі Switch, DS і Wii. Однак все трохи змінилося, коли Animal Crossings вийшов.

Вперше гра була доступна для iOS і Android. Однак навіть тоді гра не була випущена для пристроїв Windows або Mac. Це означає, що Nintendo категорично проти розробки ігор для ПК.

Це головним чином тому, що комп’ютерні геймери люблять модифікувати ігри, і це завдає великих втрат розробникам. За допомогою модів геймери можуть отримувати гроші, скіни та інші переваги, які в іншому випадку вимагали б від вас платити гроші Nintendo. Як наслідок, шанси, що The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom коли-небудь буде випущено для ПК, майже нульові.

Суть

Ну, це все, що ми маємо тут про те, як ви можете грати в Zelda Tears of the Kingdom на своєму ПК з Windows. Сподіваємось, цей посібник допоміг вам. Якщо у вас все ще є сумніви чи запитання, обов’язково прокоментуйте їх нижче.

iTechHacks не рекламує та не схвалює будь-яку діяльність, пов’язану із завантаженням і обміном ПЗУ Nintendo NSP. Це незаконно, що може завдати шкоди розробці гри, а також економіці розробника гри, що призведе до повної зупинки виробництва гри. У деяких країнах подібні дії є правопорушенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Як грати в Legend of Zelda Breath of the Wild на ПК
  • Як показувати Nintendo 3D на телевізорі
  • Як активувати Popla Foothills Skyview Tower
  • Як завантажити емулятор Play Yuzu Nintendo на ПК
  • Як виправити, що Elden Ring не запускається або не завантажується
  • Активуйте обліковий запис за допомогою кредитної картки Kohl: кроки для здійснення оплати за допомогою картки Kohl
Як грати в Zelda на ПК 2024: Zelda для ПК (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated:

Views: 6697

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.