Πώς να παίξετε το Zelda σε υπολογιστή 2024: Zelda για υπολογιστή (2024)

The Legend of Zelda: Tears of The KingdomΤο , ευρέως γνωστό σε όλο τον κόσμο ως Zelda TOTK, είναι ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας που αναπτύχθηκε από τη Nintendo και προφανώς για τη Nintendo. Ωστόσο, πολλοί χρήστες, ειδικά όπως εμείς, πιστεύουν ότι η Nintendo δεν αξίζει τα λεφτά της. Ομοίως, αν σκέφτεστε το ίδιο και θέλετε να παίξετε το Zeda Tears of The Kingdom στον υπολογιστή σας, είστε στο σωστό μέρος.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε μερικές μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παίξετε το Zelda TOTK στον υπολογιστή σας εύκολα. Θα εξετάσουμε επίσης ορισμένες από τις νομικές επιπλοκές που σχετίζονται, μαζί με τους κινδύνους, προτού ξεκινήσετε. Με αυτά τα λόγια, ας ξεκινήσουμε.

Πώς να παίξετε το Zelda σε υπολογιστή 2024: Zelda για υπολογιστή (1)

Μπορώ να παίξω το Zelda Tears Of The Kingdom στον υπολογιστή;

Αν και δεν υπάρχει επίσημη μέθοδος που έχει δηλωθεί από τη Nintendo για να σας επιτρέψει να παίξετε το Zelda: Tears of The Kingdom σε υπολογιστή, υπάρχουν σίγουρα ορισμένες ανεπίσημες μέθοδοι που επιτρέπουν στους χρήστες να παίξουν το παιχνίδι σε υπολογιστή με Windows.

Ωστόσο, αυτές οι ανεπίσημες μέθοδοι μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνες μερικές φορές. Οι ιστότοποι που φιλοξενούν τη ROM του παιχνιδιού δεν είναι αξιόπιστοι. Επιπλέον, αν τύχει να βρείτε έναν αξιόπιστο ιστότοπο που παρέχει δωρεάν τα πιο πρόσφατα παιχνίδια της Nintendo, το πιθανότερο είναι ότι ο ιστότοπος θα αποκλειστεί σύντομα από τον ISP σας και, στη συνέχεια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για τη λήψη πόρων.

Ωστόσο, μπορείτε σίγουρα να παίξετε το Zelda Tears of The Kingdom σε υπολογιστή και μάλιστα με 60FPS σε ανάλυση Full HD. Ευγενική προσφορά ενός Redditor, έχουμε ακόμη και ένα βίντεο στο YouTube όπου παίζει Zelda TOTK σε 60FPS στον υπολογιστή του. Ιδού το βίντεο:

Πώς να παίξετε το Zelda στον υπολογιστή: Tears of The Kingdom 2024

Μέχρι στιγμής, έχουμε ανακαλύψει ότι υπάρχουν δύο τρόποι για να παίξετε το Zelda: Tears of The Kingdom σε υπολογιστή. Αλλά προτού ξεκινήσετε με οποιοδήποτε από τα βήματα, είναι σημαντικό να κάνετε λήψη του Zelda: Tears of the Kingdom NSP ROM στον υπολογιστή σας εκ των προτέρων. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι θα μπορέσετε γρήγορα να φορτώσετε το γεμάτο παιχνίδι και να ξεκινήσετε να παίζετε.

Επίσης, πριν ξεκινήσετε, είναι πολύ σημαντικό να έχετε κατά νου ότι η λήψη, η εξαγωγή και η χρήση των ROM της Nintendo, ευρέως γνωστές ως NSP ROM, είναι παράνομες επειδή η Nintendo δεν τις κατασκευάζει για υπολογιστή.

Επιπλέον, εάν έχετε αποφασίσει να παίξετε το Zelda TOTK σε υπολογιστή, θα πρέπει να βρείτε μια αξιόπιστη και αξιόπιστη πηγή για να κατεβάσετε το NSP του, επειδή τα περισσότερα από αυτά αυτές τις μέρες μοιράζονται ιούς και κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να βλάψει τον υπολογιστή σας.

Δεν υποστηρίζουμε ούτε προωθούμε κανένα τέτοιο ιστότοπο. οτιδήποτε κάνετε θα είναι με δική σας ευθύνη. Εάν γνωρίζετε καλά αυτούς τους κινδύνους, μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε Zelda TOTK στον υπολογιστή σας ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό.

Μέθοδος 1: Χρήση εξομοιωτή Nintendo τρίτων

Η χρήση ενός εξομοιωτή Nintendo τρίτου μέρους για την αναπαραγωγή παιχνιδιών Nintendo σε υπολογιστή είναι μια γνωστή και δοκιμασμένη μέθοδος που λειτουργεί και επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια Nintendo όπως το Zelda TOTK στον υπολογιστή τους. Ως χρήστης, πρέπει απλώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και να κατεβάσετε το Zelda TOTK για να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Εάν δεν είστε καλά γνώστες της όλης διαδικασίας, ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και κατευθυνθείτε στον επίσημο ιστότοπο του Yuzu Emulator.Εδώ είναι ο σύνδεσμοςγια ευκολία.
  2. Κάνε κλικ στοΚατεβάστεκουμπί.Πώς να παίξετε το Zelda σε υπολογιστή 2024: Zelda για υπολογιστή (2)
  3. Μετά τη λήψη, ανοίξτε το φάκελο Λήψεις στον υπολογιστή σας και κάντε διπλό κλικ για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης.
  4. Ανάλογα με τις διαμορφώσεις του υπολογιστή σας, εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο λογισμικό παιχνιδιών στο παρελθόν, θα σας ζητήσει να κάνετε λήψη του Visual C++ Redistributable.
  5. Τώρα, ανοίξτε το Yuzu και φορτώστε τα αρχεία παιχνιδιού Zelda TOTK.
  6. Κάντε κλικ στο Play.

Το παιχνίδι σας θα ανοίξει τώρα και θα ξεκινήσει να τρέχει. Συνεχίστε με τα απαραίτητα βήματα σύμφωνα με τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και σύντομα θα είστε μέσα στο παιχνίδι.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε το Ryujinx για αναπαραγωγή Zelda TOTK σε υπολογιστή

Το Ryunjinx είναι επίσης ένας εξαιρετικός εξομοιωτής Nintendo που λειτουργεί άψογα σε υπολογιστή με Windows. Επιπλέον, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι εάν θέλετε να εκτελέσετε το Zelda TOTK σε πολύ υψηλή ανάλυση και σε υψηλούς ρυθμούς καρέ, όπως τουλάχιστον 60 FPS, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον εξομοιωτή.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι εάν δεν έχετε έναν αρκετά ισχυρό (ισχυρό) υπολογιστή, θα πρέπει να συμβιβαστείτε με τον εξομοιωτή Yuzui επειδή ο εξομοιωτής Ryujinx είναι αρκετά πεινασμένος για πόρους. Τώρα, εάν είστε έτοιμοι για τη διαδικασία, ακολουθούν τα βήματα για να τη χρησιμοποιήσετε:

  1. Ανοίξτε το Google Chrome ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης και μεταβείτε στο επίσημοιστοσελίδα της Ryujinx.
  2. Κάντε κλικ στοWindows.
  3. Μόλις κάνετε κλικ, θα ξεκινήσει η λήψη.Πώς να παίξετε το Zelda σε υπολογιστή 2024: Zelda για υπολογιστή (3)
  4. Μετά τη λήψη, ανοίξτε τον φάκελο "Λήψεις".
  5. Το ληφθέν αρχείο βρίσκεται μέσα σε έναν φάκελο Zip. Εξάγετε το χρησιμοποιώνταςWinRAR για Windows.
  6. Μετά την εξαγωγή, ξεκινήστε τη διαδικασία εγκατάστασης.
  7. Συνεχίστε να ακολουθείτε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
  8. Ανοίξτε το Ryujinx και κάντε κλικ στο Αρχείο και κάντε κλικ στο Load Unpacked Games.
  9. Τώρα, από τον φάκελο λήψεων, προσθέστε το Zelda: Tears of the Kingdom σε αυτόν.

Μόλις τελειώσετε, το Ryujinx φορτώνει τα μη συσκευασμένα παιχνίδια και ετοιμάζει το περιβάλλον για να το παίξετε. Συνεχίστε να ακολουθείτε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη μέχρι να βρεθείτε στην αρχική οθόνη του παιχνιδιού.

Θα κυκλοφορήσει το Zelda TOTK για υπολογιστή;

Όπως με κάθε άλλο τίτλο της Nintendo, τα παιχνίδια δεν κυκλοφορούν για καμία άλλη πλατφόρμα. Τα παιχνίδια της Nintendo είναι πάντα αποκλειστικά για τις κονσόλες Nintendo που περιλαμβάνουν τις κονσόλες Switch, DS και Wii. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν αρκετά όταν κυκλοφόρησε το Animal Crossings.

Για πρώτη φορά, το παιχνίδι έγινε διαθέσιμο για iOS και Android. Ωστόσο, ακόμη και τότε, το παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε για συσκευές Windows ή Mac. Αυτό σημαίνει ότι η Nintendo είναι αυστηρά ενάντια στις εξελίξεις των παιχνιδιών PC.

Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή οι παίκτες PC λατρεύουν να τροποποιούν τα παιχνίδια και αυτό προκαλεί μεγάλη απώλεια στους προγραμματιστές. Με τα mods, οι παίκτες μπορούν να λάβουν χρήματα, skins και άλλα προνόμια που διαφορετικά θα απαιτούσαν να πληρώσετε χρήματα στη Nintendo. Ως αποτέλεσμα, με αυτό, οι πιθανότητες είναι σχεδόν μηδενικές ότι το The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom θα κυκλοφορήσει ποτέ για PC.

Η κατώτατη γραμμή

Λοιπόν, αυτό είναι το μόνο που έχουμε εδώ για το πώς μπορείτε να παίξετε το Zelda Tears of the Kingdom στον υπολογιστή σας με Windows. Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε. Εάν εξακολουθείτε να έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες ή απορίες, φροντίστε να σχολιάσετε παρακάτω.

Το iTechHacks δεν προωθεί ούτε υποστηρίζει καμία δραστηριότητα που περιλαμβάνει τη λήψη και την κοινή χρήση των Nintendo NSP ROM. Αυτά είναι παράνομα που μπορούν να βλάψουν την ανάπτυξη παιχνιδιών καθώς και την οικονομία του προγραμματιστή παιχνιδιών με αποτέλεσμα να σταματήσει εντελώς η παραγωγή του παιχνιδιού. Σε ορισμένες χώρες, το να κάνεις τέτοιου είδους πράγματα είναι νομικό αδίκημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  • Πώς να παίξετε το Legend of Zelda Breath of the Wild στον υπολογιστή
  • Πώς να εμφανίσετε το Nintendo 3D στην τηλεόραση
  • Πώς να ενεργοποιήσετε το Popla Foothills Skyview Tower
  • Πώς να κατεβάσετε το Play Yuzu Nintendo Emulator σε υπολογιστή
  • Πώς να διορθώσετε το Elden Ring δεν θα εκκινήσει ή δεν θα φορτωθεί
  • Ενεργοποίηση σύνδεσης με πιστωτική κάρτα Kohl: Βήματα για την πραγματοποίηση πληρωμής με κάρτα Kohl
Πώς να παίξετε το Zelda σε υπολογιστή 2024: Zelda για υπολογιστή (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 6691

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.