Sådan spiller du Zelda på pc 2024: Zelda til pc (2024)

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, populært kendt over hele verden som Zelda TOTK, er et action-eventyrspil udviklet af Nintendo og naturligvis til Nintendo. Mange brugere, især som os, synes dog, at Nintendo ikke er pengene værd. Ligeledes, hvis du tænker det samme og vil spille Zeda Tears of The Kingdom på din pc, er du på det rigtige sted.

I denne guide vil vi vise dig nogle metoder, du kan bruge til nemt at spille Zelda TOTK på din pc. Vi vil også gennemgå nogle af de juridiske komplikationer, der er forbundet, sammen med risiciene, før du begynder. Når det er sagt, lad os komme i gang.

Sådan spiller du Zelda på pc 2024: Zelda til pc (1)

Kan jeg spille Zelda Tears Of The Kingdom på pc?

Selvom der ikke er nogen officiel metode erklæret af Nintendo til at lade dig spille Zelda: Tears of The Kingdom på pc, er der bestemt nogle uofficielle metoder, der giver brugerne mulighed for at spille spillet på en Windows-pc.

Disse uofficielle metoder kan dog nogle gange være ret risikable. De websteder, der hoster spillets ROM, er ikke tillid til. Desuden, hvis du tilfældigvis finder en betroet hjemmeside, der uddeler de nyeste Nintendo-spil gratis, er chancerne for, at webstedet snart vil blive blokeret af din internetudbyder, og så bliver du nødt til at bruge en VPN til at downloade ressourcer.

Ikke desto mindre kan du helt sikkert spille Zelda Tears of The Kingdom på pc og endda med 60FPS i Full HD-opløsning. Med tilladelse fra en Redditor har vi endda en YouTube-video, hvor han spiller Zelda TOTK på 60FPS på sin pc. Her er videoen:

Sådan spiller du Zelda på pc: Tears of The Kingdom 2024

Lige nu har vi opdaget, at der er to måder at spille Zelda: Tears of The Kingdom på på pc. Men før du begynder med nogen af trinene, er det vigtigt, at du downloader Zelda: Tears of the Kingdom NSP ROM på din pc på forhånd. Dette vil sikre, at du hurtigt er i stand til at indlæse det pakkede spil og begynde at spille.

Før du begynder, er det også meget vigtigt at huske på, at download, udpakning og brug af Nintendo ROM'er, populært kendt som NSP ROM'er, er ulovlige, fordi Nintendo ikke laver dem til pc.

Desuden, hvis du har beslu*ttet dig for at spille Zelda TOTK på pc, bliver du nødt til at finde en pålidelig og pålidelig kilde for at downloade dens NSP, fordi de fleste af dem i disse dage deler vira og malware, der kan skade din pc.

Vi støtter eller promoverer ikke sådanne websteder; alt, hvad du gør, vil være på eget ansvar. Hvis du er godt klar over disse risici, kan du begynde at spille Zelda TOTK på din pc ved at følge denne guide.

Metode 1: Brug af en tredjeparts Nintendo-emulator

Brug af en tredjeparts Nintendo-emulator til at spille Nintendo-spil på pc er en kendt og testet metode, der virker og giver brugere mulighed for at spille Nintendo-spil som Zelda TOTK på deres pc. Som bruger skal du blot downloade og installere applikationen og downloade Zelda TOTK for at starte processen. Hvis du ikke er velbevandret i hele processen, er her de trin, du skal følge:

  1. Åbn din browser, og gå til den officielle hjemmeside for Yuzu Emulator.Her er linketfor nemheds skyld.
  2. Klik påHentknap.Sådan spiller du Zelda på pc 2024: Zelda til pc (2)
  3. Når den er downloadet, skal du åbne mappen Downloads på din pc og dobbeltklikke for at starte installationsprocessen.
  4. Afhængigt af din pc-konfiguration, hvis du ikke har brugt nogen spilsoftware før, vil den bede dig om at downloade Visual C++ Redistributable.
  5. Åbn nu Yuzu og indlæs Zelda TOTK-spilfilerne.
  6. Klik på Spil.

Dit spil åbnes nu og begynder at køre. Fortsæt med de nødvendige trin som anvist af instruktionerne på skærmen, og du vil snart være inde i spillet.

Metode 2: Brug Ryujinx til at spille Zelda TOTK på pc

Ryunjinx er også en fremragende Nintendo-emulator, der fungerer fejlfrit på en Windows-pc. Yderligere skal du huske på, at hvis du ønsker at køre Zelda TOTK i meget høj opløsning og ved høje billedhastigheder, som mindst 60 FPS, skal du bruge denne emulator.

En anden ting at bemærke er, at hvis du ikke har en stærk (kraftig) nok pc, bør du nøjes med Yuzui-emulatoren, fordi Ryujinx-emulatoren er ret ressourcekrævende. Nu, hvis du er klar til processen, her er trinene til at bruge den:

  1. Åbn Google Chrome eller enhver anden browser, og gå til den officiellehjemmeside for Ryujinx.
  2. Klik påWindows.
  3. Så snart du klikker, begynder download.Sådan spiller du Zelda på pc 2024: Zelda til pc (3)
  4. Når den er downloadet, skal du åbne din Downloads-mappe.
  5. Den downloadede fil er inde i en Zip-mappe. Udtræk det vhaWinRAR til Windows.
  6. Når den er udtrukket, skal du begynde installationsprocessen.
  7. Fortsæt med at følge instruktionerne på skærmen, indtil installationen er fuldført.
  8. Åbn Ryujinx og klik på Filer og klik på Indlæs udpakkede spil.
  9. Tilføj nu Zelda: Tears of the Kingdom fra din downloadmappe.

Når det er gjort, indlæser Ryujinx de udpakkede spil og gør miljøet klar til, at du kan spille det. Bliv ved med at følge instruktionerne på skærmen, indtil du er inde på spillets startskærm.

Udkommer Zelda TOTK til pc?

Som med alle andre Nintendo-titler udgives spil ikke til nogen anden platform. Nintendo-spil er altid eksklusive for Nintendo-konsoller, der inkluderer Switch-, DS- og Wii-konsoller. Tingene ændrede sig dog en del, da Animal Crossings blev udgivet.

For første gang blev spillet gjort tilgængeligt til iOS og Android. Men selv dengang blev spillet ikke udgivet til Windows- eller Mac-enheder. Det betyder, at Nintendo er strengt imod udvikling af pc-spil.

Dette skyldes primært, at pc-spillere er glade for at modificere spillene, og dette forårsager en masse tab for udviklerne. Med mods er spillere i stand til at få penge, skins og andre fordele, som ellers ville kræve, at du betaler penge til Nintendo. Som følge heraf er chancerne tæt på nul for, at The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom nogensinde vil blive udgivet til pc.

Bundlinjen

Nå, det er alt, vi har her om, hvordan du kan spille Zelda Tears of the Kingdom på din Windows-pc. Vi håber, at denne guide har hjulpet dig. Hvis du stadig er i tvivl eller spørgsmål, så sørg for at kommentere nedenfor.

iTechHacks promoverer eller støtter ikke nogen aktivitet, der involverer download og deling af Nintendo NSP-ROM'er. Disse er ulovlige, der kan skade spiludviklingen såvel som spiludviklerens økonomi, hvilket resulterer i, at spilproduktionen helt stoppes. I nogle lande er det en lovovertrædelse at gøre denne slags ting.

LÆS OGSÅ:

  • Sådan spiller du Legend of Zelda Breath of the Wild på pc
  • Sådan viser du Nintendo 3D'er på TV
  • Sådan aktiveres Popla Foothills Skyview Tower
  • Sådan downloades Play Yuzu Nintendo Emulator på pc
  • Sådan rettes Elden Ring vil ikke starte eller ikke indlæses
  • Aktiver Kohls kreditkortlogin: Trin til at foretage Kohls kortbetaling
Sådan spiller du Zelda på pc 2024: Zelda til pc (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Horacio Brakus JD

Last Updated:

Views: 6667

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Horacio Brakus JD

Birthday: 1999-08-21

Address: Apt. 524 43384 Minnie Prairie, South Edda, MA 62804

Phone: +5931039998219

Job: Sales Strategist

Hobby: Sculling, Kitesurfing, Orienteering, Painting, Computer programming, Creative writing, Scuba diving

Introduction: My name is Horacio Brakus JD, I am a lively, splendid, jolly, vivacious, vast, cheerful, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.