Hur man spelar Zelda på PC 2024: Zelda för PC (2024)

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, populärt känt över hela världen som Zelda TOTK, är ett actionäventyrsspel utvecklat av Nintendo och självklart för Nintendo. Men många användare, särskilt som vi, tycker att Nintendo inte är värt pengarna. På samma sätt, om du tycker detsamma och vill spela Zeda Tears of The Kingdom på din PC, är du på rätt plats.

I den här guiden kommer vi att visa dig några metoder du kan använda för att enkelt spela Zelda TOTK på din PC. Vi kommer också att gå igenom några av de juridiska komplikationer som är förknippade, tillsammans med riskerna, innan du börjar. Med det sagt, låt oss börja.

Hur man spelar Zelda på PC 2024: Zelda för PC (1)

Kan jag spela Zelda Tears Of The Kingdom på PC?

Även om det inte finns någon officiell metod som deklarerats av Nintendo för att låta dig spela Zelda: Tears of The Kingdom på PC, finns det definitivt några inofficiella metoder som tillåter användare att spela spelet på en Windows-dator.

Dessa inofficiella metoder kan dock vara ganska riskabla ibland. Webbplatserna som är värd för spelets ROM är inte betrodda. Dessutom, om du råkar hitta en pålitlig webbplats som ger ut de senaste Nintendo-spelen gratis, är chansen stor att webbplatsen snart kommer att blockeras av din internetleverantör, och då måste du använda en VPN för att ladda ner resurser.

Ändå kan du definitivt spela Zelda Tears of The Kingdom på PC och även med 60FPS i Full HD-upplösning. Med tillstånd av en Redditor har vi till och med en YouTube-video där han spelar Zelda TOTK på 60FPS på sin PC. Här är videon:

Hur man spelar Zelda på PC: Tears of The Kingdom 2024

Från och med nu har vi upptäckt att det finns två sätt att spela Zelda: Tears of The Kingdom på PC. Men innan du börjar med något av stegen är det viktigt att du laddar ner Zelda: Tears of the Kingdom NSP ROM på din PC i förväg. Detta kommer att säkerställa att du snabbt kan ladda det packade spelet och börja spela.

Innan du börjar är det också mycket viktigt att komma ihåg att nedladdning, extrahering och användning av Nintendo ROM-skivor, populärt kallade NSP-ROM, är olagliga eftersom Nintendo inte gör dem för PC.

Dessutom, om du har bestämt dig för att spela Zelda TOTK på PC, måste du hitta en pålitlig och pålitlig källa för att ladda ner dess NSP eftersom de flesta av dem nuförtiden delar virus och skadlig kod som kan skada din dator.

Vi stöder eller marknadsför inte någon sådan webbplats; allt du gör sker på egen risk. Om du är väl medveten om dessa risker kan du börja spela Zelda TOTK på din PC genom att följa den här guiden.

Metod 1: Använda en tredje parts Nintendo-emulator

Att använda en Nintendo-emulator från tredje part för att spela Nintendo-spel på PC är en känd och testad metod som fungerar och låter användare spela Nintendo-spel som Zelda TOTK på sin PC. Som användare behöver du bara ladda ner och installera applikationen och ladda ner Zelda TOTK för att starta processen. Om du inte är väl insatt i hela processen, här är stegen du behöver följa:

  1. Öppna din webbläsare och gå till den officiella webbplatsen för Yuzu Emulator.Här är länkenför bekvämlighet.
  2. Klicka påLadda nerknapp.Hur man spelar Zelda på PC 2024: Zelda för PC (2)
  3. När du har laddat ned, öppna mappen Nedladdningar på din dator och dubbelklicka för att starta installationsprocessen.
  4. Beroende på din PC-konfiguration, om du inte har använt någon spelmjukvara tidigare, kommer den att begära att du laddar ner Visual C++ Redistributable.
  5. Öppna nu Yuzu och ladda Zelda TOTK-spelfilerna.
  6. Klicka på Spela.

Ditt spel öppnas nu och börjar köras. Fortsätt med de nödvändiga stegen enligt instruktionerna på skärmen och du kommer snart att vara inne i spelet.

Metod 2: Använd Ryujinx för att spela Zelda TOTK på PC

Ryunjinx är också en utmärkt Nintendo-emulator som fungerar felfritt på en Windows-dator. Vidare bör du komma ihåg att om du vill köra Zelda TOTK i mycket hög upplösning och med höga bildhastigheter, som minst 60 FPS, måste du använda denna emulator.

En annan sak att notera är att om du inte har en tillräckligt stark (kraftig) dator bör du nöja dig med Yuzui-emulatorn eftersom Ryujinx-emulatorn är ganska resurshungrig. Nu, om du är redo för processen, här är stegen för att använda den:

  1. Öppna Google Chrome eller någon annan webbläsare och gå till den officiellaRyujinx webbplats.
  2. Klicka påWindows.
  3. Så fort du klickar börjar nedladdningen.Hur man spelar Zelda på PC 2024: Zelda för PC (3)
  4. När du har laddat ned öppnar du din nedladdningsmapp.
  5. Den nedladdade filen finns i en zip-mapp. Extrahera den med hjälp avWinRAR för Windows.
  6. När du har extraherat, påbörja installationsprocessen.
  7. Fortsätt följa instruktionerna på skärmen tills installationen är klar.
  8. Öppna Ryujinx och klicka på Arkiv och klicka på Ladda upp uppackade spel.
  9. Nu, från din nedladdningsmapp, lägg till Zelda: Tears of the Kingdom till den.

När det är klart laddar Ryujinx de uppackade spelen och gör miljön redo för dig att spela den. Fortsätt följa instruktionerna på skärmen tills du är inne på spelets startskärm.

Kommer Zelda TOTK att släppas för PC?

Som med alla andra Nintendo-spel släpps inte spel för någon annan plattform. Nintendo-spel är alltid exklusiva för Nintendo-konsoler som inkluderar Switch-, DS- och Wii-konsoler. Men saker och ting förändrades ganska mycket när Animal Crossings släpptes.

För första gången gjordes spelet tillgängligt för iOS och Android. Men inte ens då släpptes spelet för Windows- eller Mac-enheter. Detta innebär att Nintendo är strikt emot utvecklingen av PC-spel.

Detta beror främst på att PC-spelare är förtjusta i att modifiera spelen och detta orsakar mycket förluster för utvecklarna. Med mods kan spelare få pengar, skins och andra fördelar som annars skulle kräva att du betalar pengar till Nintendo. Som ett resultat, med detta, är chansen nära noll att The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom någonsin kommer att släppas för PC.

Poängen

Tja, det är allt vi har här om hur du kan spela Zelda Tears of the Kingdom på din Windows-dator. Vi hoppas att den här guiden har hjälpt dig. Om du fortfarande har några tvivel eller frågor, se till att kommentera nedan.

iTechHacks främjar eller stöder inte någon aktivitet som involverar nedladdning och delning av Nintendo NSP-ROM. Dessa är olagliga som kan skada spelutvecklingen såväl som ekonomin för spelutvecklaren vilket resulterar i att spelproduktionen stoppas helt. I vissa länder är det lagligt att göra sådana här saker.

LÄS ÄVEN:

  • Hur man spelar Legend of Zelda Breath of the Wild på PC
  • Hur man visar Nintendo 3Ds på TV
  • Hur man aktiverar Popla Foothills Skyview Tower
  • Hur man laddar ner Play Yuzu Nintendo Emulator på PC
  • Hur man åtgärdar Elden Ring kommer inte att starta eller inte laddas
  • Aktivera Kohls kreditkortsinloggning: Steg för att göra Kohls kortbetalning
Hur man spelar Zelda på PC 2024: Zelda för PC (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated:

Views: 6733

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.