Kaip žaisti „Zelda“ „PC 2024“: „Zelda“, skirta asmeniniam kompiuteriui (2024)

Zelda legenda: Karalystės ašaros, visame pasaulyje žinomas kaip Zelda TOTK, yra veiksmo nuotykių žaidimas, kurį sukūrė Nintendo ir, žinoma, Nintendo. Tačiau daugelis vartotojų, ypač kaip mes, mano, kad „Nintendo“ nėra verta pinigų. Taip pat, jei manote taip pat ir norite žaisti Zeda Tears of The Kingdom savo kompiuteryje, esate tinkamoje vietoje.

Šiame vadove parodysime keletą būdų, kuriuos galite naudoti norėdami lengvai žaisti Zelda TOTK savo kompiuteryje. Taip pat prieš pradėdami išnagrinėsime kai kurias su tuo susijusias teisines komplikacijas ir riziką. Tai pasakę, pradėkime.

Kaip žaisti „Zelda“ „PC 2024“: „Zelda“, skirta asmeniniam kompiuteriui (1)

Ar galiu žaisti „Zelda Tears Of The Kingdom“ kompiuteryje?

Nors nėra oficialaus „Nintendo“ paskelbto metodo, leidžiančio žaisti „Zelda: Tears of The Kingdom“ asmeniniame kompiuteryje, tikrai yra keletas neoficialių metodų, leidžiančių vartotojams žaisti žaidimą „Windows“ kompiuteryje.

Tačiau šie neoficialūs metodai kartais gali būti gana rizikingi. Svetainės, kuriose yra žaidimo ROM, nėra patikimos. Be to, jei atsitiktų rasti patikimą svetainę, kurioje nemokamai pateikiami naujausi „Nintendo“ žaidimai, tikėtina, kad jūsų interneto paslaugų teikėjas netrukus užblokuos svetainę, o tada turėsite naudoti VPN, kad atsisiųstumėte išteklius.

Nepaisant to, tikrai galite žaisti „Zelda Tears of The Kingdom“ asmeniniame kompiuteryje ir net su 60 kadrų per sekundę greičiu Full HD raiška. Redditoriaus sutikimu mes netgi turime „YouTube“ vaizdo įrašą, kuriame jis savo kompiuteryje žaidžia Zelda TOTK 60 kadrų per sekundę greičiu. Štai vaizdo įrašas:

Kaip žaisti „Zelda“ kompiuteryje: Tears of The Kingdom 2024

Nuo šiol atradome du būdus, kaip žaisti Zelda: Tears of The Kingdom kompiuteryje. Tačiau prieš pradedant bet kurį iš veiksmų, svarbu iš anksto į savo kompiuterį atsisiųsti Zelda: Tears of the Kingdom NSP ROM. Tai užtikrins, kad greitai galėsite įkelti supakuotą žaidimą ir pradėti žaisti.

Be to, prieš pradedant, labai svarbu nepamiršti, kad „Nintendo“ ROM, populiariai žinomų kaip NSP ROM, atsisiuntimas, ištraukimas ir naudojimas yra neteisėtas, nes „Nintendo“ negamina jų asmeniniams kompiuteriams.

Be to, jei nusprendėte žaisti Zelda TOTK asmeniniame kompiuteryje, turėsite rasti patikimą šaltinį, kad atsisiųstumėte NSP, nes šiais laikais dauguma jų dalijasi virusais ir kenkėjiškomis programomis, kurios gali sugadinti jūsų kompiuterį.

Mes nepatvirtiname ir nereklamuojame tokios svetainės; viskas, ką darysite, bus jūsų pačių rizika. Jei gerai žinote apie šią riziką, galite pradėti žaisti Zelda TOTK savo kompiuteryje vadovaudamiesi šiuo vadovu.

1 būdas: naudokite trečiosios šalies Nintendo emuliatorių

Trečiosios šalies Nintendo emuliatoriaus naudojimas norint žaisti Nintendo žaidimus asmeniniame kompiuteryje yra žinomas ir patikrintas metodas, kuris veikia ir leidžia vartotojams žaisti Nintendo žaidimus, tokius kaip Zelda TOTK, savo kompiuteryje. Kaip vartotojas, jūs tiesiog turite atsisiųsti ir įdiegti programą ir atsisiųsti Zelda TOTK, kad pradėtumėte procesą. Jei nesate gerai susipažinęs su visu procesu, turite atlikti šiuos veiksmus:

  1. Atidarykite naršyklę ir eikite į oficialią Yuzu emuliatoriaus svetainę.Štai nuorodapatogumui.
  2. Spustelėkite antparsisiųstimygtuką.Kaip žaisti „Zelda“ „PC 2024“: „Zelda“, skirta asmeniniam kompiuteriui (2)
  3. Atsisiuntę atidarykite savo kompiuterio aplanką Atsisiuntimai ir dukart spustelėkite, kad pradėtumėte diegimo procesą.
  4. Atsižvelgiant į kompiuterio konfigūraciją, jei anksčiau nenaudojote jokios žaidimų programinės įrangos, ji paprašys atsisiųsti „Visual C++ Redistributable“.
  5. Dabar atidarykite „Yuzu“ ir įkelkite „Zelda TOTK“ žaidimo failus.
  6. Spustelėkite Play.

Jūsų žaidimas bus atidarytas ir pradės veikti. Atlikite reikiamus veiksmus, kaip nurodyta ekrane pateikiamose instrukcijose, ir netrukus pateksite į žaidimą.

2 būdas: naudokite „Ryujinx“, kad paleistumėte „Zelda TOTK“ kompiuteryje

„Ryunjinx“ taip pat yra puikus „Nintendo“ emuliatorius, nepriekaištingai veikiantis „Windows“ kompiuteryje. Be to, turėtumėte nepamiršti, kad jei norite paleisti Zelda TOTK labai didele raiška ir dideliu kadrų dažniu, pvz., bent 60 FPS, turite naudoti šį emuliatorių.

Kitas dalykas, į kurį reikia atkreipti dėmesį, yra tai, kad jei neturite pakankamai stipraus (galingo) kompiuterio, turėtumėte atsiskaityti su Yuzui emuliatoriumi, nes Ryujinx emuliatorius yra gana alkanas. Dabar, jei esate pasiruošę procesui, atlikite šiuos veiksmus, kaip jį naudoti:

  1. Atidarykite „Google Chrome“ ar bet kurią kitą naršyklę ir eikite į oficialiąRyujinx svetainė.
  2. SpustelėkiteWindows.
  3. Kai tik spustelėsite, atsisiuntimas prasidės.Kaip žaisti „Zelda“ „PC 2024“: „Zelda“, skirta asmeniniam kompiuteriui (3)
  4. Atsisiuntę atidarykite atsisiuntimų aplanką.
  5. Atsisiųstas failas yra ZIP aplanke. Ištraukite jį naudodami„WinRAR“, skirta „Windows“..
  6. Ištraukę pradėkite diegimo procesą.
  7. Toliau vykdykite ekrane pateikiamas instrukcijas, kol diegimas bus baigtas.
  8. Atidarykite „Ryujinx“ ir spustelėkite „Failas“ ir spustelėkite „Įkelti išpakuotus žaidimus“.
  9. Dabar iš atsisiuntimų aplanko pridėkite prie jo Zelda: Tears of the Kingdom.

Baigę „Ryujinx“ įkelia išpakuotus žaidimus ir paruošia aplinką, kad galėtumėte žaisti. Vykdykite ekrane pateikiamas instrukcijas, kol pateksite į pagrindinį žaidimo ekraną.

Ar „Zelda TOTK“ bus išleista kompiuteriui?

Kaip ir bet kuris kitas „Nintendo“ žaidimas, žaidimai nėra išleisti jokiai kitai platformai. „Nintendo“ žaidimai visada yra išskirtiniai „Nintendo“ konsolėms, įskaitant „Switch“, „DS“ ir „Wii“ konsoles. Tačiau viskas pasikeitė, kai Animal Crossings buvo paleistas.

Pirmą kartą žaidimas buvo prieinamas iOS ir Android. Tačiau net ir tada žaidimas nebuvo išleistas „Windows“ ar „Mac“ įrenginiams. Tai reiškia, kad „Nintendo“ griežtai nusiteikęs prieš kompiuterinių žaidimų plėtrą.

Taip yra daugiausia todėl, kad kompiuteriniai žaidėjai mėgsta modifikuoti žaidimus ir tai sukelia daug nuostolių kūrėjams. Naudodami modifikacijas žaidėjai gali gauti pinigų, skinų ir kitų privalumų, dėl kurių kitu atveju tektų mokėti pinigus „Nintendo“. Dėl to tikimybė, kad The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom kada nors bus išleista asmeniniam kompiuteriui, yra beveik nulinė.

Esmė

Tai viskas, ką turime apie tai, kaip galite žaisti „Zelda Tears of the Kingdom“ savo „Windows“ kompiuteryje. Tikimės, kad šis vadovas jums padėjo. Jei vis dar turite kokių nors abejonių ar klausimų, būtinai pakomentuokite toliau.

iTechHacks nereklamuoja ir neremia jokios veiklos, susijusios su Nintendo NSP ROM atsisiuntimu ir bendrinimu. Tai yra neteisėta, galinti pakenkti žaidimų kūrimui ir žaidimų kūrėjo ekonomikai, todėl žaidimų gamyba gali būti visiškai sustabdyta. Kai kuriose šalyse tokie veiksmai yra teisinis nusikaltimas.

TAIP PAT SKAITYKITE:

  • Kaip žaisti Legend of Zelda Breath of the Wild kompiuteryje
  • Kaip rodyti „Nintendo 3D“ televizoriuje
  • Kaip suaktyvinti Popla Foothills Skyview bokštą
  • Kaip atsisiųsti žaidimą Yuzu Nintendo emuliatorius į kompiuterį
  • Kaip pataisyti „Elden“ žiedą, kuris nepaleidžiamas arba neįkeliamas
  • Suaktyvinkite „Kohl“ kredito kortelės prisijungimą: „Kohl“ mokėjimo kortele veiksmai
Kaip žaisti „Zelda“ „PC 2024“: „Zelda“, skirta asmeniniam kompiuteriui (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated:

Views: 6663

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.