PC'de Zelda Nasıl Oynanır 2024: PC için Zelda (2024)

Zelda Efsanesi: Krallığın GözyaşlarıTüm dünyada popüler olarak Zelda TOTK olarak bilinen, Nintendo tarafından ve tabii ki Nintendo için geliştirilen bir aksiyon-macera oyunudur. Ancak özellikle bizim gibi pek çok kullanıcı Nintendo'nun o paraya değmediğini düşünüyor. Aynı şekilde siz de aynı şekilde düşünüyorsanız ve bilgisayarınızda Zeda Tears of The Kingdom oynamak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Bu kılavuzda size Zelda TOTK'u bilgisayarınızda kolayca oynamak için kullanabileceğiniz bazı yöntemleri göstereceğiz. Başlamadan önce risklerle birlikte ilgili bazı yasal komplikasyonları da inceleyeceğiz. Bunu söyledikten sonra başlayalım.

PC'de Zelda Nasıl Oynanır 2024: PC için Zelda (1)

Zelda Tears Of The Kingdom'ı PC'de Oynayabilir miyim?

Nintendo tarafından Zelda: Tears of The Kingdom'ı PC'de oynamanıza izin veren resmi bir yöntem olmasa da, kullanıcıların oyunu Windows PC'de oynamasına izin veren bazı resmi olmayan yöntemler kesinlikle var.

Ancak bu resmi olmayan yöntemler bazen oldukça riskli olabiliyor. Oyunun ROM'unu barındıran web siteleri güvenilir değildir. Üstelik, en yeni Nintendo oyunlarını ücretsiz olarak sunan güvenilir bir web sitesi bulursanız, büyük olasılıkla web sitesi yakında İSS'niz tarafından engellenecektir ve ardından kaynakları indirmek için bir VPN kullanmanız gerekecektir.

Yine de Zelda Tears of The Kingdom'ı kesinlikle PC'de ve hatta 60FPS ile Full HD çözünürlükte oynayabilirsiniz. Bir Redditor'un izniyle, bilgisayarında 60FPS'de Zelda TOTK'u oynattığı bir YouTube videomuz bile var. İşte video:

PC'de Zelda Nasıl Oynanır: Krallığın Gözyaşları 2024

Şu an itibariyle Zelda: Tears of The Kingdom'ı PC'de oynamanın iki yolu olduğunu keşfettik. Ancak adımlardan herhangi birine başlamadan önce Zelda: Tears of the Kingdom NSP ROM'unu önceden bilgisayarınıza indirmeniz önemlidir. Bu, paketlenmiş oyunu hızlı bir şekilde yükleyebilmenizi ve oynamaya başlayabilmenizi sağlayacaktır.

Ayrıca, başlamadan önce, popüler olarak NSP ROM'lar olarak bilinen Nintendo ROM'ları indirmenin, çıkarmanın ve kullanmanın yasa dışı olduğunu, çünkü Nintendo'nun bunları PC için yapmadığını aklınızda tutmanız çok önemlidir.

Üstelik Zelda TOTK'yu PC'de oynamaya karar verdiyseniz, NSP'sini indirmek için güvenilir ve güvenilir bir kaynak bulmanız gerekecek çünkü bu günlerde çoğu, bilgisayarınıza zarar verebilecek virüsleri ve kötü amaçlı yazılımları paylaşıyor.

Bu tür herhangi bir web sitesini desteklemiyoruz veya tanıtmıyoruz; yapacağınız her şeyin riski size ait olacaktır. Eğer bu risklerin farkındaysanız bu rehberi takip ederek bilgisayarınızda Zelda TOTK oynamaya başlayabilirsiniz.

Yöntem 1: Üçüncü Taraf Nintendo Emülatörünü Kullanma

PC'de Nintendo oyunlarını oynamak için Üçüncü Taraf Nintendo Emülatörü kullanmak, işe yarayan ve kullanıcıların Zelda TOTK gibi Nintendo oyunlarını bilgisayarlarında oynamasına olanak tanıyan, bilinen ve test edilmiş bir yöntemdir. Kullanıcı olarak işlemi başlatmak için uygulamayı indirip kurmanız ve Zelda TOTK'u indirmeniz yeterli. Sürecin tamamı konusunda bilgili değilseniz, izlemeniz gereken adımlar şunlardır:

  1. Tarayıcınızı açın ve Yuzu Emulator'un resmi web sitesine gidin.İşte bağlantıkolaylık sağlamak için.
  2. Tıklaİndirmekdüğme.PC'de Zelda Nasıl Oynanır 2024: PC için Zelda (2)
  3. İndirdikten sonra PC'nizdeki İndirilenler klasörünü açın ve kurulum işlemini başlatmak için çift tıklayın.
  4. PC yapılandırmanıza bağlı olarak, eğer daha önce herhangi bir oyun yazılımı kullanmadıysanız, sizden Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir'i indirmenizi isteyecektir.
  5. Şimdi Yuzu'yu açın ve Zelda TOTK oyun dosyalarını yükleyin.
  6. Oynat'a tıklayın.

Artık oyununuz açılacak ve çalışmaya başlayacaktır. Ekrandaki talimatların yönlendirdiği şekilde gerekli adımları izleyin; kısa süre sonra oyunun içinde olacaksınız.

Yöntem 2: PC'de Zelda TOTK Oynamak için Ryujinx'i Kullanın

Ryunjinx ayrıca Windows PC'de kusursuz çalışan mükemmel bir Nintendo emülatörüdür. Ayrıca Zelda TOTK'u çok yüksek çözünürlükte ve en az 60 FPS gibi yüksek kare hızlarında çalıştırmak istiyorsanız bu emülatörü kullanmanız gerektiğini unutmayın.

Dikkat edilmesi gereken başka bir nokta da, eğer yeterince güçlü (güçlü) bir PC'niz yoksa, Yuzui emülatörüyle yetinmelisiniz çünkü Ryujinx emülatörü oldukça fazla kaynağa ihtiyaç duyar. Şimdi, eğer işleme hazırsanız, onu kullanma adımları şunlardır:

  1. Google Chrome'u veya başka bir tarayıcıyı açın ve resmi sayfaya gidin.Ryujinx'in web sitesi.
  2. Tıklamakpencereler.
  3. Tıkladığınız anda indirme işlemi başlayacaktır.PC'de Zelda Nasıl Oynanır 2024: PC için Zelda (3)
  4. İndirdikten sonra İndirilenler Klasörünüzü açın.
  5. İndirilen dosya bir Zip Klasörünün içindedir. Kullanarak çıkarınWindows için WinRAR.
  6. Çıkarıldıktan sonra kurulum işlemine başlayın.
  7. Kurulum tamamlanana kadar ekrandaki talimatları izlemeye devam edin.
  8. Ryujinx'i açın ve Dosya'ya tıklayın ve Paketlenmemiş Oyunları Yükle'ye tıklayın.
  9. Şimdi indirilenler klasörünüzden Zelda: Tears of the Kingdom'ı ekleyin.

İşiniz bittiğinde, Ryujinx paketten çıkan oyunları yükler ve ortamı oynamanız için hazırlar. Oyunun ana ekranına girene kadar ekrandaki talimatları takip etmeye devam edin.

Zelda TOTK PC'ye Çıkacak mı?

Diğer tüm Nintendo oyunlarında olduğu gibi oyunlar başka hiçbir platform için yayınlanmıyor. Nintendo oyunları her zaman Switch, DS ve Wii konsollarını içeren Nintendo konsollarına özeldir. Ancak Animal Crossings vizyona girdiğinde işler biraz değişti.

Oyun ilk kez iOS ve Android için kullanıma sunuldu. Ancak o zaman bile oyun Windows veya Mac cihazları için yayınlanmadı. Bu, Nintendo'nun PC oyun geliştirmelerine kesinlikle karşı olduğu anlamına geliyor.

Bunun temel nedeni, PC oyuncularının oyunları modlamaya düşkün olmaları ve bunun geliştiricilere çok fazla zarar vermesidir. Modlar sayesinde oyuncular, normalde Nintendo'ya para ödemenizi gerektirecek parayı, görünümleri ve diğer avantajları elde edebilirler. Sonuç olarak, The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom'ın PC için yayınlanma ihtimali sıfıra yakın.

Alt çizgi

Zelda Tears of the Kingdom'ı Windows PC'nizde nasıl oynayabileceğiniz hakkında burada sahip olduğumuz tek şey bu. Umarız bu rehber size yardımcı olmuştur. Hala herhangi bir şüpheniz veya sorunuz varsa, aşağıya yorum yaptığınızdan emin olun.

iTechHacks, Nintendo NSP ROM'larının indirilmesini ve paylaşılmasını içeren hiçbir etkinliği desteklemez veya desteklemez. Bunlar yasa dışıdır ve oyun geliştirmenin yanı sıra oyun geliştiricisinin ekonomisine de zarar verebilir ve oyun üretiminin tamamen durmasına neden olabilir. Bazı ülkelerde bu tür şeyleri yapmak yasal bir suçtur.

AYRICA OKUYUN:

  • PC'de Legend of Zelda Breath of the Wild Nasıl Oynanır?
  • Nintendo 3D'ler TV'de Nasıl Görüntülenir?
  • Popla Foothills Skyview Tower Nasıl Etkinleştirilir
  • PC'de Play Yuzu Nintendo Emülatörü Nasıl İndirilir
  • Elden Ring'in Başlatılmaması veya Yüklenmemesi Nasıl Düzeltilir
  • Kohl's Kredi Kartı Girişini Etkinleştirin: Kohl's Kartıyla Ödeme Yapma Adımları
PC'de Zelda Nasıl Oynanır 2024: PC için Zelda (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. An Powlowski

Last Updated:

Views: 6693

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. An Powlowski

Birthday: 1992-09-29

Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

Phone: +26417467956738

Job: District Marketing Strategist

Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.