Slik spiller du Zelda på PC 2024: Zelda for PC (2024)

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, populært kjent over hele verden som Zelda TOTK, er et action-eventyrspill utviklet av Nintendo og åpenbart for Nintendo. Imidlertid mener mange brukere, spesielt som oss, at Nintendo ikke er verdt pengene. På samme måte, hvis du tenker det samme og vil spille Zeda Tears of The Kingdom på din PC, er du på rett sted.

I denne guiden vil vi vise deg noen metoder du kan bruke for å spille Zelda TOTK enkelt på PC-en din. Vi vil også gå gjennom noen av de juridiske komplikasjonene som er forbundet, sammen med risikoene, før du begynner. Når det er sagt, la oss komme i gang.

Slik spiller du Zelda på PC 2024: Zelda for PC (1)

Kan jeg spille Zelda Tears Of The Kingdom på PC?

Selv om det ikke er noen offisiell metode erklært av Nintendo for å la deg spille Zelda: Tears of The Kingdom på PC, er det definitivt noen uoffisielle metoder som lar brukere spille spillet på en Windows-PC.

Disse uoffisielle metodene kan imidlertid være ganske risikable noen ganger. Nettstedene som er vert for spillets ROM er ikke klarert. Dessuten, hvis du tilfeldigvis finner et pålitelig nettsted som gir ut de nyeste Nintendo-spillene gratis, er sjansen stor for at nettstedet snart vil bli blokkert av Internett-leverandøren din, og da må du bruke en VPN for å laste ned ressurser.

Likevel kan du definitivt spille Zelda Tears of The Kingdom på PC og til og med med 60FPS i Full HD-oppløsning. Med tillatelse fra en Redditor har vi til og med en YouTube-video der han spiller Zelda TOTK på 60FPS på PC-en sin. Her er videoen:

Slik spiller du Zelda på PC: Tears of The Kingdom 2024

Per nå har vi oppdaget at det er to måter å spille Zelda: Tears of The Kingdom på på PC. Men før du begynner med noen av trinnene, er det viktig at du laster ned Zelda: Tears of the Kingdom NSP ROM på din PC på forhånd. Dette vil sikre at du raskt kan laste det pakkede spillet og begynne å spille.

Før du begynner, er det også veldig viktig å huske på at nedlasting, utpakking og bruk av Nintendo ROM, populært kjent som NSP ROM, er ulovlig fordi Nintendo ikke lager dem for PC.

Dessuten, hvis du har bestemt deg for å spille Zelda TOTK på PC, må du finne en pålitelig og pålitelig kilde for å laste ned NSP fordi de fleste deler i disse dager virus og skadelig programvare som kan skade PC-en din.

Vi støtter eller promoterer ikke slike nettsteder; alt du gjør vil være på eget ansvar. Hvis du er godt klar over disse risikoene, kan du begynne å spille Zelda TOTK på din PC ved å følge denne veiledningen.

Metode 1: Bruke en tredjeparts Nintendo-emulator

Å bruke en tredjeparts Nintendo-emulator for å spille Nintendo-spill på PC er en kjent og testet metode som fungerer og lar brukere spille Nintendo-spill som Zelda TOTK på sin PC. Som bruker trenger du bare å laste ned og installere applikasjonen og laste ned Zelda TOTK for å starte prosessen. Hvis du ikke er godt kjent med hele prosessen, her er trinnene du må følge:

  1. Åpne nettleseren din og gå til den offisielle nettsiden til Yuzu Emulator.Her er linkenfor enkelhets skyld.
  2. Klikk pånedlastingknapp.Slik spiller du Zelda på PC 2024: Zelda for PC (2)
  3. Når du har lastet ned, åpner du nedlastingsmappen på PC-en og dobbeltklikker for å starte installasjonsprosessen.
  4. Avhengig av PC-konfigurasjonene dine, hvis du ikke har brukt noen spillprogramvare før, vil den be deg om å laste ned Visual C++ Redistributable.
  5. Åpne nå Yuzu og last Zelda TOTK-spillfilene.
  6. Klikk på Spill.

Spillet ditt åpnes nå og begynner å kjøre. Fortsett med de nødvendige trinnene som anvist av instruksjonene på skjermen, og du vil snart være inne i spillet.

Metode 2: Bruk Ryujinx til å spille Zelda TOTK på PC

Ryunjinx er også en utmerket Nintendo-emulator som fungerer feilfritt på en Windows-PC. Videre bør du huske på at hvis du ønsker å kjøre Zelda TOTK i veldig høy oppløsning og med høye bildefrekvenser, som minst 60 FPS, må du bruke denne emulatoren.

En annen ting å merke seg er at hvis du ikke har en sterk (kraftig) nok PC, bør du nøye deg med Yuzui-emulatoren fordi Ryujinx-emulatoren er ganske ressurssulten. Nå, hvis du er klar for prosessen, her er trinnene for å bruke den:

  1. Åpne Google Chrome eller en annen nettleser og gå til den offisiellenettstedet til Ryujinx.
  2. Klikk påWindows.
  3. Så snart du klikker, starter nedlastingen.Slik spiller du Zelda på PC 2024: Zelda for PC (3)
  4. Når du har lastet ned, åpner du nedlastingsmappen.
  5. Den nedlastede filen er inne i en zip-mappe. Trekk den ut ved hjelp avWinRAR for Windows.
  6. Når den er pakket ut, start installasjonsprosessen.
  7. Fortsett å følge instruksjonene på skjermen til installasjonen er fullført.
  8. Åpne Ryujinx og klikk på Fil og klikk på Last ut utpakkede spill.
  9. Nå, fra nedlastingsmappen din, legg til Zelda: Tears of the Kingdom til den.

Når det er gjort, laster Ryujinx de utpakkede spillene og gjør miljøet klart slik at du kan spille det. Fortsett å følge instruksjonene på skjermen til du er inne på spillets startskjerm.

Vil Zelda TOTK slippes for PC?

Som med alle andre Nintendo-titler, utgis ikke spill for noen annen plattform. Nintendo-spill er alltid eksklusive for Nintendo-konsoller som inkluderer Switch-, DS- og Wii-konsoller. Ting endret seg imidlertid ganske mye da Animal Crossings ble utgitt.

For første gang ble spillet gjort tilgjengelig for iOS og Android. Men selv da ble spillet ikke utgitt for Windows- eller Mac-enheter. Dette betyr at Nintendo er strengt imot utvikling av PC-spill.

Dette er hovedsakelig fordi PC-spillere er glad i å modde spillene, og dette fører til mye tap for utviklerne. Med mods kan spillere få penger, skins og andre fordeler som ellers ville kreve at du betaler penger til Nintendo. Som et resultat, med dette, er sjansen nær null for at The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom noen gang vil bli utgitt for PC.

Bunnlinjen

Vel, det er alt vi har her om hvordan du kan spille Zelda Tears of the Kingdom på din Windows-PC. Vi håper denne veiledningen har hjulpet deg. Hvis du fortsatt har noen tvil eller spørsmål, sørg for å kommentere nedenfor.

iTechHacks fremmer eller støtter ikke aktivitet som involverer nedlasting og deling av Nintendo NSP-ROM-er. Disse er ulovlige som kan skade spillutviklingen så vel som økonomien til spillutvikleren, noe som resulterer i å stoppe spillproduksjonen fullstendig. I noen land er det lovbrudd å gjøre slike ting.

LES OGSÅ:

  • Slik spiller du Legend of Zelda Breath of the Wild på PC
  • Hvordan vise Nintendo 3Ds på TV
  • Slik aktiverer du Popla Foothills Skyview Tower
  • Hvordan laste ned Play Yuzu Nintendo Emulator på PC
  • Hvordan fikse Elden Ring vil ikke starte eller ikke lastes
  • Aktiver Kohls kredittkortpålogging: Trinn for å foreta Kohls kortbetaling
Slik spiller du Zelda på PC 2024: Zelda for PC (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated:

Views: 6665

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.